Gratis E-book!

Heeft je kind moeite met begrijpend lezen? Vindt je kind het lezen van teksten moeilijk en saai?

Begrijpend lezen wordt door veel kinderen gezien als een lastig vak. En dat is het eigenlijk ook wel. Begrijpend lezen is meer dan het lezen van een tekst en kunnen terugvertellen waar de tekst over gaat: het is belangrijk dat je kind voldoende woorden kent om de tekst te kunnen begrijpen, dat het hoofdzaken en bijzaken in een tekst kan aangeven, dat je kind verbanden tussen woorden, zinnen en alinea’s herkent.

Wil je meer weten over begrijpend lezen en leuke oefeningen om samen met je kind te werken aan de vaardigheden die belangrijk zijn bij begrijpend Lezen?

Vraag dan het gratis e-book aan!

In dit e-book vind je meer informatie over begrijpend lezen en krijg je veel leuke en actieve oefeningen om samen met je kind te werken aan vaardigheden die belangrijk zijn om goed te kunnen begrijpend lezen. Er zijn oefeningen die direct te maken hebben met (begrijpend) lezen. Maar het e-book begint met oefeningen waarmee je samen met je kind werkt aan onderliggende vaardigheden die van belang zijn bij begrijpend lezen. Voorafgaand aan de oefeningen vind je telkens een korte uitleg waarom juist die oefening belangrijk is.

tafels oefenen, zelfvertrouwen kind, mini-training, ebook, gratis, bewegend leren, helpende gedachten, complimenten, zelfvertrouwen vergroten

Gratis Mini Training

Heeft je kind moeite met het onthouden van de tafels van 1 tot 10? Lukt het maar niet om de antwoorden snel op te noemen? Heeft je kind inmiddels een hekel gekregen aan het oefenen van de tafels? En is je kind ervan overtuigd dat het toch niet gaat lukken?

Vraag dan de gratis mini-training aan!

Naast 8 leuke en actieve manieren om de tafels te oefenen, vind je in deze mini-training ook oefeningen die je kind helpen het zelfvertrouwen te vergroten. Als je kind zelfvertrouwen heeft, dan weet het dat het dingen op eigen kracht kan (leren) en dat hij of zij er ook uitkomt als het even een keer wat lastiger is. Zelfvertrouwen is een voorwaarde om goed te kunnen leren.
En die tafels, die zijn belangrijk voor vrijwel alle rekenhandelingen in de bovenbouw. Denk maar eens aan de deelsommen, breuken, procenten, uitrekenen van oppervlakten enz.