Iets leuks om het jaar positief af te sluiten

door | dec 20, 2020 | Blog | 0 Reacties

Wat een jaar!

2020, een heel bijzonder jaar, we sluiten het bijna af. Het is een jaar waarin heel veel van iedereen is gevraagd. We kregen te maken met het Coronavirus dat ons dagelijks leven behoorlijk op z’n kop zette en nog steeds zet: we moesten thuis werken, de kinderen kregen deels thuisonderwijs, winkels werden gesloten, vele activiteiten konden niet doorgaan en dan was er ook nog de bezorgdheid om de gezondheid van onszelf en de mensen die we liefhebben.

Het zorgde voor veel onrust, ook bij mij, maar het bracht ook veel creativiteit. We zochten naar mogelijkheden, vonden die ook, pasten ons aan en gingen door. Dat is iets om heel trots op te zijn!

Krachten bundelen

Toen ik afgelopen week hoorde van de nieuwe maatregelen en de lockdown besloot ik om samen met 3 collega-praktijken onze krachten te bundelen. Wij zijn allemaal psychomotorisch kindercoaches en helpen kinderen op weg naar makkelijker en leuker leren.
Samen met Ilse Westdijk van KidsAbilities, Claudia Peschier van Groeien op eigen kracht en Jiska Bijvoet van Oog4Kids Almere maakten we een BEWEEG-JE-MEE-KALENDER.
De komende periode (en we beginnen morgen, maandag 21 december) krijg je van ons elke dag op onze Facebookpagina’s een leuke beweeg- of ontspanningsoefening en laten wij zien wat we als psychomotorisch kindercoach -en remedial teacher doen. Op deze manier hopen we je gedurende de lockdown inspiratie en ondersteuning te geven die jou en je kind met uitdagingen op het gebied van leren, concentreren en/of gedrag kan helpen. ONS CADEAU aan jou!


Mijn wens voor jou

Ik wens je ondanks alles hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezellig, leerrijk maar bovenal gezond 2021!
Dank je wel voor je interesse, vertrouwen, support en/of samenwerking. Ook in 2021 ga ik graag weer mee op weg naar makkelijker en leuker leren.


Beweeg, leer en heb plezier

Doe je ook graag mee met de oefeningen van onze BEWEEG-JE-MEE-KALENDER?
Volg dan mijn Facebookpagina door op de knop hieronder te klikken.


LAAT HIERONDER EEN BERICHT ACHTER

0 reacties